tirsdag den 7. februar 2017

Mens vi venter

Puha tiden er lang når man venter :)

Vi er netop blevet introduceret for vores byggeleder Klaus fra Huscompagniet, vi venter på at blive indkaldt til det indledende byggemøde på vores grund. Så spændingen er høj her i Fuglebjerg til gengæld har vi tid til at fundere over andre ting, såsom have terrasse og Carport.

Vi fik af vide af huscompagniet dagen før vi tog til thailand at enten skulle vi starte helt forfra på at tegne et nyt hus med en anden beliggenhed på grunden, ellers skulle vi droppe carporten da den kom for tæt på skell når den "hang" sammen med huset, men vi kunne selv få opført en carport der står helt op til huset og så må den gå helt til ud til vejen, det er tåbelige i mine øjne men sådan er det iht. lokalplanen.

så vi har fundet nogle modeller vi godt kan li, de starter på 120.000 kr og så ellers op ad, heldigvis kender jeg en sød smed der vil lave en magen til, til os og endda til kostpris så der er vi heldige "igen" :)

 Det skal være sådan en bare uden den ekstra side på da den kommer til at vende op mod huset og skuret kommer til ar vende ind mod naboen.
Have:

Vi har valgt vi vil lægge Rullegræs, jeg har af en god ven fået anbefalet amager rullegræs, så det skal vi have kigget lidt nærmere på, vi håber jo stadig vi kan få nøglen før d. 07.07 men ellers hvis det foresat er indflytnings dagen så gælder det om at være klar til at lave have. Der er også allerede bestilt ferie så vi kan hygge os i 14 dage med at lave have mm.
Terrasse:

vi er ikke klar over om det skal være Træ eller Fliser endnu der  er for og imod ved begge vi er dog blevet enige om at vi vil have et "hul" i midten af den store terrasse hvor vi kan ligge granitflager og stille et bålfad til sommer hygge

Hæk:

her er vi blevet enige om en Ligusterhæk formodenligt i størrelsen 80-100 cm når vi planter den.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar