tirsdag den 11. april 2017

"TAG" det roligt :)

Så nåede vi d 11-04-2017 og jeg var lige forbi huset

De søde håndværkere var sørme færdige med at ligge tag på og sætte invendige lofter op, jeg lage dog mærke til der var brugt 2 forskellige akustik plader og spurgte ind til det, hvorefter jeg fik af vide der var sket en bestillings fejl de vidste det godt og de forkerte plader ville blive skiftet, men jeg fik dog ro i sjælen ved lige at få det sagt.

Eller har jeg min trofaste Rådgiver med derude imorgen, han er altså guld værd. Ikke at der har været noget stort endnu 7-9-13 men det er bare fedt at have en med der ved hvad han skal kigge efter, Bla var der nogle små skræmmer efter vindues monteringen på 2 vinduer, dette påpegede han i sidste uge til min bygge leder så de kan få lavet det i tide og ikke de sidste 14 dage ved mangel gennemgang.

vi kan godt mærke der "kun" er 2 måneder til nu, vi kan snart ikke være i os selv mere af ren spænding, det har jo også været de vildeste måneder hvor der fra dag til dag bare er sket så meget.

vi er nu nået så langt at der skal affugter på nu som skal tørre huset, den skal køre i 2 uger hvor der ikke rigtig ville ske noget (med mindre der var et mure team der blev ledigt) ellers når de 14 dage er gået kommer der elektriker og vvs igen og så maler og så er der jo fart på igen !!Ingen kommentarer:

Send en kommentar