torsdag den 15. juni 2017

For aflevering med Huscompagniet

Så er det fredag 8 dage vi får nøglerne....

Vi har i dag fået en faktura fra huscompagniet som skal betales inden fredag morgen kl 08.00 hvis vi skal have nøglerne, har lige snakket med banken og det var ikke et problem.

Er stadig meget begrejsteret over Huscompagniet, vi får vores hus 14 dage før forventet og der er  meget få fejl / mangler

Vi havde en for aflevering med vores byggeleder idag, hvor vi skulle gennemgå fejl og mangler, i det vi selv får opsat inventar efter indflytning er det begrænset hvad der er af fejl og mangler, men hovedsageligt maling og skrammer fra andre håndværkere. Vi blev udstyret med en rulle blå tape og så var det ellers bare igang.

Der var ingen uenigheder fra vores byggeleder alt vi vidste tog han med på sin liste.

Det var Bla.

Udskiftning af en hoveddør, lappe div skrammer på vinduer, udskiftning af 1 skifer vindues plade både inde og ude. Udskiftning af et bræt på facadegavl og så massere maling.

Desuden mangler elektrikeren stadig alle spots og 80% kontakter
der mangler også at blive malet paneler og karme.

Her kommer lidt billeder fra vores gennemgang

Mange af de Blå mærker er ting man ikke ser hvis man ikke kigger efter det, men ved overtagelse af nyt hus vil man gerne have det så fint som overhoved muligt, alle de blå er maleren der skal rette dette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar