torsdag den 8. juni 2017

Nu Går det Stærk SLUTFASEN !!

Vi er ved at gå ind i sidste face af vores lille bygge eventyr, jeg har fået mange henvendelser for nysgerrige som har spurgt ind til både valg af materialer og valg af byggefirma. Jeg svare gerne så skriv i bare :)

Jeg må understrege at vores valg på Huscompagniet har været et af de bedste i processen, vi er blevet behandlet så fint, vi har haft både en super sød kontaktperson fra Hillerød, samt en fantastisk byggeleder som hele tiden har hørt på hvad vi har haft at sige samt de par gange vi har haft glemt noget eller fortrudt en beslutning har man fundet en løsning på dette.

Vi skulle ifølge den underskrevet kontrakt med Huscompagniet have haft vores nøgler til Huset d 07/07-2017 det er dog rykket frem så vi på torsdag d 16/07-17 har for aflevering hvor vi kan gennemgå huset og fredag d 23/07 vil vi så kunne lave en afleverings forretning. Altså hele 14 dage før, hvem vil dog ikke gerne ind i sit nye hus 14 dage før planlagt !!!

Som tidligere beskrevet får vi selv installeret Køkken/bad1+bad2/bryggers/Walkin + alle hårdevide vare. Dette er fordi vi har valgt lidt anderledes end normalt, det kommer firmaet og sætter op fra mandag d 26/07 - torsdag 29/07Det som mangler inden overdragelse:

EL: Der mangler kontakter nogle steder og alle spots mangler.
Maler: Der mangler finish efter der blev sat paneler og karme på.
VVS: Der mangler en Glasdør i vores brusekabine
Mure: Der mangler skifervindueskarm i de indvendige karme .Jeg var oppe i huset i onsdags og tage lidt nye billeder efter der havde været VVS installatør

jeg var også deroppe idag men rengøringen var i fuld sving så ville ikke forstyrre hende mere end højest nødvendigt.Vi valgte at opgradere toiletterne


Vores badekar på det store Toilet det er et Lucca Badekar
På det store badeværelse valgte vi at få indbygget bruser med stort rainshower hoved

Vi fik også opgraderet fliserne på væggen
Så er der kommet en Leverings dato på vores nyr carport, vi kunne jo desværre ikke få en der hang sammen med huset grundet vores placering på grunden så vi må sætte en op af huset så er det ok den går til vejen men er nu Godt tilfreds med den vi har fået købt :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar